Totuus Jennifer Lopezin keikkaromahduksesta selvisi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kerroimme äskettäin kuinka latinolaulajatar Jennifer Lopez purskahti itkuun kesken keikkansa. Myöhemmin julkisen itkukohtauksen syitä spekuloitiin viihdelehdissä. Juuri avioeron kokeneen tähden uskottiin romahtaneen, koska hänen laulamansa kappale kertoi rakkaudesta.

Nyt 42-vuotiaan supertähden kyyneleiden vuodatuksen todellinen syy on selvinnyt. Jennifer Lopez nimittäin liikuttui lavalla, koska hän näki televisioruudulla valokuvan kaksosistaan. Mohegan Sun -areenalla esiintyneen tähden perhekuva vilautettiin yleisölle kesken keikan ja Lopez purskahti itkuun onnesta.

Tunteikas laulajatar paljasti myöhemmin Extra-lehdelle liikuttuneensa myös siitä, että hän näki äitinsä yleisössä. Kyyneleiden vuodatus ei siten johtunut tähden avioero-ongelmista tai rakkaushuolista.

Jennifer Lopez ja Marc Anthony ilmoittivat taannoin eroavansa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnan eron syyksi epäiltiin kaunottaren ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Myös Anthonyn rahaongelmien uskottiin liittyneen avioeroon. Laulajat ovat kuitenkin pysyneet ystävinä lastensa tähden, sillä heillä on kolmevuotiaat kaksoset Emme ja Max.