LMFAO-keikka myytiin loppuun vartissa – toinen keikka toiveissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa myyntitilastojen kärkisijoja Party Rock Anthem -singlellään hallitsevan LMFAO:n Helsingin helmikuinen keikka myytiin loppuun vartissa tänä aamuna. Yhtye saapuu konsertoimaan Helsingin The Circus -klubille 16. helmikuuta.

Lavalla nähdään myös Suomen soittolistoilla pitkään viihtynyt Far East Movement, joka tunnetaan mm. hittisingleistään Like a G6 ja If I Was You (OMG) feat. Snoop Dogg. Toisena ulkomaalaisena lämppärinä nähdään nuori ja lupaava yhdysvaltalainen naislaulaja Collette Carr. Konserttijärjestäjä RL Concerts pyrkii saamaan yhtyeelle suuren suosion vuoksi myös toisen keikkapäivän Helsinkiin.

Vuonna 2006 Los Angelesissa perustetun LMFAOn muodostavat dj:t ja räppärit Redfoo ja SkyBlu. Miehet ovat sukua legendaariselle Motown-tuottajalle Berry Gordylle. Varsin humoristisista videoistaan tunnetun bändin nimi LMFAO on initialismi sanoista Laughing My Fucking Ass Off, ja se lausutaan kirjain kirjaimelta.

Tänä vuonna julkaistu Party Rock Anthemn -musiikkivideo on kerännyt YouTubessa jo yli 200 miljoonaa katsojaa. Videolla Redfoo ja SkyBlu toivat uudelleen muotiin Shuffling-tanssityylin ja vaikutteita otettiin niin Michael Jacksonin massiivisista tanssiteoksista kuin zombie ja katastrofielokuvistakin.

LMFAOn ensimmäinen albumi, Party Rock, sai Grammy-ehdokkuuden parhaasta tanssi/elektronisen musiikin albumista, ja levyn singlejä myytiin yhteensä yli neljä miljoonaa kappaletta. Yhtyeen uusimmalta Sorry for Party Rocking -albumilta on Suomessakin ehditty julkaista myös Champagne Showers -kakkossinkku, sekä tällä hetkellä kovassa nosteessa oleva I Am Sexy and I Know It -kappale, jonka musiikkivideolla nähdään humoristisissa tunnelmissa myös aikuisviihdetähti Ron Jeremy.