Tiesitkö näiden seksikkäiden näyttelijättärien olevan laulajia?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

”Lukuisat näyttelijät tunnetaan muiden esiintymistaitojensa lisäksi myös laulajina. Tosin moni on onnistunut saavuttamaan statuksen vain joko näyttelijänä tai laulajana. Hollywoodin tunnetuimpiin näyttelijä-laulajiin lukeutuu muun muuassa latinotähti Jennifer Lopez.

Nyt Socialite Life -sivusto on koonnut listan ja kuvasarjan näyttelijättäristä, jotka ovat myös laulajia ja muusikkoja. Jotkut ovatkin muita tunnetumpia molemmilla taidoillaan, sillä muun muuassa Hilary Duffia ja Lindsay Lohania kutsutaan näyttelijä-laulaja -statuksella. Aussikaunotar Nicole Kidman taas tunnetaan lähinnä näyttelijän työstään.

Myös lukuisat Hollywoodin miesnäyttelijät työskentelevät myös muusikkoina. Esimerkiksi Pirates of the Caribbean -päänäyttelijä Johnny Depp on toiminut säveltäjänä ja hän tekee satunnaisesti keikkoja P-harrastelijayhtyeensä kanssa. Suosikkikoomikko Steve Martin taas tunnetaan innokkaana banjo-soittimen taitajana.