Leonardo DiCaprio pokasi kuuman romanialaismallin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin näyttelijähurmuri Leonardo DiCaprio erosi äskettäin Gossip Girl -sarjan kaunotar Blake Livelystä. Tähti tunnetaankin elokuvauransa rinnalla myös naisseikkailuistaan, sillä komistus on deittaillut muun muuassa supermallien Gisele Bunchenin ja Bar Refaelin kanssa.

Äskettäin 36-vuotiaan Leonardon uutisoitiin deittailevan mallina työskentelevän australialaiskaunotar Alyce Crawfordia. Komistus on kuitenkin kuvattu viime aikoina lukuisten muidenkin naiskaunottarien ympäröimänä. Vain muutama päivä sitten näyttelijän hotellin parvekkeelta bongattiin uusi seksikäs brunette. Katso kuvat tästä.

Nyt Leonardon tuoreimman salaisen seuralaisen henkilöllisyys on selvinnyt. Tähden uusin ihastus on nimittäin romanialainen mallikaunotar Madalina Ghenea. Näyttelijä tuntuu viihtyvän kerta toisensa jälkeen mallien seurassa. Leonardo ja Ghenea kuvattiin äskettäin läheisissä tunnelmissa vesileikkien merkeissä Sydneyssä.

Inception-näyttelijä seurusteli neljän vuoden ajan huippumalli Gisele Bundchenin kanssa. Suhde päättyi eroon vuonna 2005 ja komistus alkoi seurustelemaan toisen mallikaunottaren Bar Refaelin kanssa. Viiden vuoden on-off-seurustelun jälkeen pariskunnan tiet erosivat, mutta heidän tiedetään olevan vielä ystäviä.