X Factorista nimikiista – tyttöbändi joutui vaihtamaan nimensä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin kerrottiin taannoin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli nimittäin pursottaa yhdestä kaudesta tilipussiaan 75 miljoonalla dollarilla.

Nyt Simon Cowellin kerrotaan saaneen valituksen Rhythmix-nimiseltä hyväntekeväisyysjärjestöltä. X Factor -kilpailusta tuttu tyttöbändi käyttää nimittäin samaa nimeä kuin valituksen tehnyt hyväntekeväisyysjärjestö. 12 vuotta toiminut järjestö antaa musiikinopetusta nuorisorikollisille.

– Rhythmix-järjestön valituksen ja pyynnön myötä tyttöbändi Rhythmix on päättänyt vaihtaa nimeään, X Factor -ohjelman edustaja kertoi OMG!-sivuston mukaan.

Edustajan mukaan tyttöbändi ei ollut etukäteen tietoinen Rhythmix-järjestöstä tai sen toiminnasta. Cowellin kerrottiin tukeneen nimen vaihtamista ja yhtyeen uusi nimi ilmoitetaan myöhemmin. X Factor -ohjelman kerrottiin aluksi jättäneen huomioimatta järjestön valituksia. Nimenvaihdos saatiin kuitenkin onnistumaan tuhansien ihmisten liityttyä järjestön Facebook-ryhmään.

51-vuotias Simon Cowell kertoi äskettäin lahjoittavansa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron johdosta. Hän nimittäin kertoi hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa.