BB-Stefan avautui: ”En ole ikinä asunut yksin”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon suurikokoisin ja vanhin asukas BB-Stefan reagoi taannoin voimakkaasti BB-Amandan häätöön. Köriläs onkin sittemmin tuonut jatkuvasti nuoren naisihastuksensa nimen esille talossa. Muut asukkaat ovat kutsuneet häntä muun muuassa ”ressukaksi”.

Stefan paljasti jo aiemmin asuvansa edelleen äitinsä kanssa. Eilen BB-Suvi suuttui Stefanin kommenteista ja ryhtyi piikittelemään miestä toden teolla esimerkiksi siitä, ettei mies osaa täyttää asiatianpesukonetta, koska äiti tekee se hänen puolestaan.

Tänään asukkaat siivosivat BB-taloa yhteisvoimin viikkotehtävän merkeissä. Stefan innostui keskustelemaan yksityiselämästään Sebastianin ja Annikan kanssa, jotka kuuntelivat keskittyneesti miehen elämäntarinaa.

– Ootko ikinä asunut yksin? Tai onks sulla ollut halua muuttaa yksin asumaan? Annika uteli.

– En oo ikinä asunut yksin. Sillon kun faija kuoli, niin olisin halunnut muuttaa pois kotoa, Stefan kertoi.

– Ootko saanut äidistä tarpeeksi? Minkälainen sun äiti on, onks se isokokoinen? Sebastian kysyi.

– Ei se mikään pullamamma ole, mut isokokoinen naiseks. Sulla on niin paljon kysymyksiä, etten osaa vastata, Stefan hämmentyi.

Lopulta Stefan kertoi vielä yksityiskohtia yhteiselostaan äitinsä kanssa. Hän kertoi muun muuassa äitinsä tekevän useimmiten ruokaa ja syövänsä tämän kanssa yhteisiä aterioita viikoittain. Stefan kertoi myös äitinsä olevan hyvässä kunnossa ikäisekseen.

– Äiti tekee muun muuassa lumitöitä sillä aikaa, kun mä oon töissä, Stefan kertoi.