Suosikkitähti olisi kuollut ilman näyttelemistä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu miestähti Gerard Butler nousi kansainvälisesti tunnetuksi vuonna 2007 elokuvallaan 300. Sittemmin näyttelijä on tähdittänyt lukuisia elokuvia kuten The Ugly Truth, P.S. Rakastan sinua ja Lainkuuliainen kansalainen. Butler on myös niittänyt menestystä seksikkäimpien miesten äänestyksissä.

Nyt 41-vuotias skottitähti paljasti yksityiskohtia vaikeasta varttumisestaan. Butler nimittäin kertoi, että ilman näyttelemistä hän olisi jo kuollut. Rajusti alkoholia nuoruudessaan juonut näyttelijä sai 22-vuotiaana potkut työpaikaltaan laiminlyönnin takia. Hän kertoi muuttuneensa potkujensa jälkeen holtittomaksi ja aggressiiviseksi ihmiseksi.

– Jos en olisi löytänyt näyttelemistä, olisin kuollut. Tiedän millaiselta tuntuu olla eksyksissä itsensä kanssa, Butler kertoi Seven-lehdelle.

Tähti on ollut jonkin aikaa poissa viihdemaailman parrasvaloista. Hän kertoikin lehdelle viettäneensä viime kuukaudet vain nauttien vapaa-ajastaan. Butler kertoi muun muuassa ajelleensa Harley Davidson -prätkällään rannikoilla ja opetelleensa lentämään helikopterilla.

Gerard James ”Gerry” Butler syntyi Skotlannin Glasgow’ssa ja varttui siellä koko nuoruutensa. Näyttelijän vanhemmat erosivat, kun hän oli vasta kahden vuoden ikäinen. Hän tapasi isänsä uudelleen vasta 16-vuotiaana. Hollywoodin komistus opiskeli aiemmin lakia arvostetussa yliopistossa. Mies ei kuitenkaan pitänyt työstään lain parissa ja ei koskaan saanut lakimiehen pätevyyttä.