Ana Beatriz Barros esitteli kurvejaan alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brasilialainen supermalli Ana Beatriz Barros on tähän saakka poseerannut rohkeissa mallikuvissa pääasiassa toisten supermallien kanssa, mutta hänet on nähty myös soolokuvissa. Neitokainen tekeekin parhaillaan kovaa nousua supermallien markkinoilla.

Nyt 29-vuotiaan mallin upeimmista kuvista on koottu näyttävä kooste. Ana Beatriz poseeraa kuvissa tuttuun tapaan rohkeasti alusvaatteissa, jotka imartelevat neitokaisen kurveja. Näyttävä kaunotar on tehnyt töitä muun muuassa Chanelille ja Guessille.

Sinisilmäinen Ana Beatriz Barros on niin ikään tunnettu Victoria’s Secret -mallina. Hän toimi taannoin myös Jennifer Lopezin vaatemalliston kasvona. Nykyisin New Yorkissa asuva supermalli sijoittui vuonna 2006 FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 96. Barros on nähty seitsemän kertaa Sports Illustrated -lehden sivuilla.