BB-Rami: ”Mun puukolla oli puukotettu joku”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustava ylöjärveläinen BB-Rami on kertonut asukkaille villejä tarinoita, sillä mies on kokenut elämässään huiman määrän seikkailuja. Häntä on esimerkiksi puukotettu juhannusfestareilla Jämsän Himoksella. Tänään hän kertoi toisen Jämsään liittyvän kokemuksensa.

Rami oli yöllä huomannut, että hänen autonsa oli varastettu. Hän teki asiasta rikosilmoituksen ja seuraavana aamuna soitto poliiseilta herätti hänet. Viranomaiset kysyivät missä mies oli viettänyt yönsä ja oliko hänellä todistajaa.

– Ei mulla ollut kun nukuin yksin. Sit se kysyi että millainen mies mä oon ja sanoi että ne kysyy sitä myös Tampereen poliisilta. Sit seuraavaks joku soitti ja kysyi että olinko silloin ja silloin armeijassa. Mä sanoin että joo. Sit mä tajusin, että siinä oli kysen mun autosta ja kerroin että se on varastettu. Mulla oli autossa se mun kurssipuukko ja sillä oli puukotettu joku, Rami kertoi Mikaelille.

– En kai mä nyt niin tyhmä ole, että jos lähtisin Tampereelta Jämsään puukottamaan, että mä puukottaisin omalla puukollani. Se meni lopulta ihan hyvin, että se auto oli vaan reissussa puolitoista viikkoa se auto. Se löytyi sit Tampereelta silleen, että se oli palautettu melkein samoille mestoille.

– Mä sain mun puukon sit postissa, kun se oli selvitetty ensin. Se oli todistusaineistona. Autolla oli joku 1.500 kilsaa ruuvattu mittariin. Mulla on nyt puukko jolla on puukotettu joku. En tiedä onko siinä kuollut joku, Rami päätti tarinansa.