20-vuotias väittää vieneensä Justin Bieberin poikuuden takahuoneessa: ”Ei halunnut käyttää kondomia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber joutui taannoin pettämishuhujen keskelle. Popparin väitettiin tavanneen salaa mallikaunotar Macarena Lemosin Etelä-Amerikassa. Nuorukainen seurustelee kollegansa Selena Gomezin kanssa.

Nyt 17-vuotiaan megatähden ympärillä pyörii hurjia väitteitä. Eräs 20-vuotias nainen nimittäin väittää Bieberin olevan hänen poikavauvansa isä. Mariah Yater kertoi Star-lehdelle harrastaneensa seksiä teinipopparin kanssa tämän konsertissa Los Angelesissa vuonna 2010.

Naisen mukaan hän oli päässyt tapaamaan popparia tämän takahuoneeseen Staples-areenalla. Yeater kertoi aluksi muhinoineensa Bieberin kanssa, kunnes teinitähti oli ehdottanut siirtymistä seuraavalle pesälle. Nainen kertoi, että sen jälkeen asiat etenivät nopeasti.

– Justin kosketteli minua ja puhui rivoja. Pyysin häntä laittamaan kondomin, mutta Justin ei halunnut sitä. Se oli hänen ensimmäinen kertansa, nainen väitti The Daily Mail -sivuston mukaan.

Kolmekuukautisen pojan äiti vei asian oikeuteen, koska hän haluaa Justinin isyystesteihin. Yeaterin tiedetään myös vaativan ökyrikkaalta popnuorukaiselta elatusmaksuja. Tähden lakimiehet kertoivat TMZ-sivustolle tekevänsä kaikkensa suojellakseen Bieberiä törkeiltä huhuilta. Bieber on edustajineen kiistänyt jyrkästä hurjat väitteet.

Justin Bieber suunnittelee parhaillaan näyttelijänuraansa. Tähti on esiintynyt muun muuassa Never Say Never-elokuvassa, joka kertoo kanadalaisnuorukaisen matkasta teinisensaatioksi. Justin näytteli myös C.S.I-rikossarjassa yhden jakson verran. Hän kertoi äskettäin haastattelussa lyöttäytyneensä yhteen näyttelijä Mark Wahlbergin kanssa. Poppari kertoi suunnittelevansa koripalloon liittyvää elokuvaa, jossa hän näyttelee Wahlbergin sukulaispoikaa.