Kim Kardashian sai kuulla kunniansa Twitter-käyttäjiltä – katso kommentit

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkiskaunotar Kim Kardashian haki maanantaina avioeroa koripalloilijamiehestään Kris Humphriesista. Pariskunta oli naimisissa vain 72 päivän ajan, mutta pariskunta tienasi häistään 18 miljoonaa dollaria ja vihkiseremoniaa seurasi televisiosta noin kolme miljoonaa katsojaa.

Vuoden inhotuimmaksi julkkikseksi äskettäin äänestetyn Kimin Twitter-blogilla on yli kymmenen miljoonaa seuraajaa. Nyt palvelun käyttäjät ovat sivaltaneet huomionhakuisen realitytähden erouutista varsin sarkastisilla kommenteilla.

– Kris Humphries uskoi pysyvänsä Kimin aviomiehenä… Hänen olisi kannattanut lukea käsikirjoitus ensin, @GloZell kirjoitti Twitterissä.

– Kim Kardashian haki avioeroa. Tänä vaikeana aikana Kim ja hänen perheensä haluavat niin paljon huomiota kuin mahdollista, @MrMuhozi kirjoitti.

– Jos olet todellakin yllättynyt Kim Kardashianin avioerosta, minun täytyy kertoa sinulle eräs asia joulupukista… @capricecrane sanoi.

Jotkut myös kirjoittivat vihjailevasti realitykaunottaren eron johtuneen Kimin rahanhimosta ja bisnesurasta.

– Kim Kardashian on fiksu sijoittaja. 72 päivän avioliitto, kahdeksan miljoonan voitoilla, @DailyIntel kirjoitti.

– Kim sanoo avioliittonsa päättyneen… Eli shekki on lunastettu, @tiamaria85 sanoi.

Kim Kardashianin ja Kris Humphriesin rakkaustarina on ikuistettu kameroille Rikkaat Kardashianit -realitysarjan merkeissä. Pariskunnan julkkisvieraiden värittämiä ökyhäitä katsoi yli kolme miljoonaa katsojaa. Eron syiksi on veikattu muun muuassa Kimin riippuvuutta julkisuuteen ja pariskunnan yksityisyyden puutetta.