Scarlett Johansson: ”Alastonkuvien ottamisessa ei mitään väärää”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson joutui äskettäin hakkerin uhriksi. Tähden kännykästä varastetut intiimit kuvat nimittäin levisivät internetiin. Poliisi sai laajojen etsintöjen ja tutkimuksien jälkeen pidätettyä hakkerin, jota uhkaa nyt jopa 121 vuoden vankeustuomio.

Nyt näyttelijätär paljasti ottaneensa kohutut alastonkuvansa ex-miestään Ryan Reynoldsia varten. Johansson kertoi myös, että hänen mielestään nakukuvien ottaminen on täysin normaalia. Tähti kertoi kauhistuneensa kuvien leviämisestä, mutta myönsi näyttävänsä niissä hyvältä.

– Tiedän parhaat kuvakulmani. Lähetin kuvat aviomiehelleni. Siinä ei ole mitään väärää, Johansson kertoi Vanity Fair -lehdelle.

26-vuotias kaunotar erosi näyttelijämiehestään vuonna 2010 kahden vuoden avioliiton jälkeen. Hän kertoi äkettäin kivuliaan avioeron vieneen häneltä voimat. Tähti myönsi myös masentuneensa eron jälkeen.

Elokuvaohjaaja David Fincher kertoi äskettäin, miksi hän ei halunnut Scarlett Johanssonia uusimpaan The Girl with the Dragon Tattoo -elokuvaansa. Fincherin mielestä näyttelijätär on nimittäin liian seksikäs. Kaunotar ei saanut Lisbeth Salanderin roolia elokuvasta näyttävän ulkonäkönsä vuoksi. Mallinakin työskentelevän tähden uutisoitiin äskettäin pokanneen kainaloonsa ex-lapsitähti Joseph Gordon-Levittin.