Masturbointi oli liian äänekästä – poikaystävä pahoinpiteli

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seksi voi aiheuttaa parisuhteessa jopa hengenvaarallisia vaaratilanteita. Taannoin eräs vietnamilaisnainen yritti nimittäin leikata aviomiehensä sukupuolielimen irti, koska tämä yritti harrastaa seksiä vaimonsa kanssa. Nainen puri myös kumppaninsa korvan verille.

Nyt 53-vuotiaan miehen kerrotaan pahoinpidelleen tyttöystävänsä, koska tämä oli masturboinut vibraattorilla. Jeffrey Bowers nimittäin raivostui, kun hän heräsi kumppaninsa seksilelun aiheuttamaan ääneen. Mies pyysi tyttöystäväänsä sammuttamaan vibraattorin ja nainen joutui kieltäytymisen takia poikaystävänsä pahoinpitelemäksi.

Tyttöystävä väitti myös väkivaltaisen poikaystävän heittäneen naisen ulos välikohtauksen jälkeen. Nainen soitti paikalle poliisit, koska mies potkaisi tätä muun muuassa kasvoihin. The Daily Mail -sivuston mukaan uhrilla näkyi selviä jälkiä pahoinpitelystä. Tyttöystävän käsissä oli mustelmia ja hänen silmänympäryksensä oli turvonnut.