Talent-tuomarin jättirinnat pursuivat lateksiasusta – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Piranha 3D -elokuvassakin nähty näyttelijätär poseerasi äskettäin alastomana PETA-eläinsuojelujärjestön mainoskuvassa.

Nyt Kelly Brook on julkaissut verkossa kuvan, jossa hän poseeraa seksikkäässä lateksiasussa uuden sci-fi-elokuvansa kuvauksissa. 31-vuotiaan kaunottaren avonainen kaula-aukko oli pääosassa asukokonaisuudessa. Tähti poseerasi kuvassa erikoisten kilpikonna-alienien keskellä.

Kuva: Twitter, Kelly Brook

Vuonna 2009 Kelly Brook sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.