Kimberley Walsh: ”Piereskelen poikaystäväni kuullen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yksi viime vuosien menestyksekkäimmistä tyttöyhtyeistä, brittiläinen Girls Aloud, ilmoitti noin kolme vuotta sitten hajoavansa. Bändin jäsenet, Sarah Harding, Cheryl Cole, Nadine Coyle, Nicola Roberts ja Kimberley Walsh, ovat kuitenkin jatkaneet uraansa muiden muassa sooloalbumeilla.

Nyt näyttävästä vartalostaan tunnettu popkaunotar Kimberley Walsh on paljastanut piereskelevänsä poikaystävänsä kuullen. 29-vuotias laulaja on seurustellut jo seitsemän vuoden ajan Justin Scottin kanssa. Walsh ei häpeilekään enää ilmavaivojen päästelyä poikaystävänsä edessä, koska hän tuntee olonsa täysin kotoisaksi miehensä kanssa.

– Kyllä, piereskelen hänen edessään! Uskon, että monet tytöt piereskelevät myös poikaystäviensä edessä. He eivät vain uskalla myöntää sitä, Walsh kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Pitkään seurustellut laulaja kertoi, että hän aikoo tulevaisuudessa naida poikaystävänsä. Kosintaa ei ole kuitenkaan vielä kuulunut, mutta Walsh ei ole menettänyt toivoa. Pariskunta osti taannoin ensimmäisen oman talonsa.

Musikaaleissakin esiintynyt Kimberley Walsh toimii muun muuassa Puma-merkin mainoshahmona. Hän kertoi taannoin upean vartalonsa syyn piilevän treenaamisessa. Laulaja nimittäin syö mitä haluaa, mutta kuntoilee runsaasti. Syömisen tarkkailu ei kaunottaren mukaan toimi hänellä lainkaan. Walsh on maailman seksikkäimmäksi poppariksi valitun Cheryl Colen hyvä ystävä.