Lentoemännät syynä: Sotaveteraani istui virtsassaan tuntikausia

Ohhoh! · Neea Jokinen

Viime kuukausina monet amerikkalaiset lentoyhtiöt ovat nousseet otsikoihin, kun ne ovat poistaneet matkustajia lennoiltaan toinen toistaan erikoisimmista syistä. Nyt erään lentoyhtiön välinpitämätön toiminta järkytti pyörätuolissa istunutta sotaveteraania.

Vammautunut Dawn Wilcox joutui nimittäin laskemaan alleen ja istumaan omassa virtsassaan peräti neljän tunnin ajan. Lentoemännät eivät päästäneet sotaveteraania ulos jo laskeutuneesta koneesta, vaikka tämä oli kertonut laskevansa pian alleen. Viivyttely johtikin ikäviin seurauksiin.

Kun veteraani päästettiin viimein ulos koneesta, hän oli jo myöhästynyt jatkolennoltaan. Wilcox joutuikin istumaan lentokentällä neljän tunnin ajan omassa virtsassaan. American Airlines -lentoyhtiö tarjosi syvästi loukkaantuneelle naiselle ainoastaan ilmaisen ruokakupongin ja 100 dollarin hyvityksen seuraavalle lennolle.

– Minut päästettiin ulos lentokoneesta viimeisten joukossa ja se oli liian myöhäistä. Pidätin pissaani kyyneleet silmissä, mutta lopulta en enää pystynyt siihen, Wilcox kertoi Daily Mail -lehdelle.