Amy Winehousen ja räppärin duetto vuoti verkkoon – kuuntele

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Soultähti Amy Winehousen traagiseen kuolemaan saatiin äskettäin vastauksia, sillä laulajan kuolinsyyksi todettiin alkoholimyrkytys. Tähden veressä oli kuolinhetkellä alkoholia noin neljän promillen verran. Heiveröisen laulajan kuolinvuoteen viereltä löydettiin myös kolme tyhjää vodkapulloa.

Amy Winehousen kuolemasta järkyttyneet fanit saivat kuulla äskettäin ilouutisia, sillä tähden uutisoitiin julkaisevan vielä haudan takaa albumin. Nyt brittipopparin Lioness: Hidden Treasures -albumilta julkaistiin Nasin kanssa esitetty kappale Like Smoke.

Upeaääninen laulaja duetoi kappaleen räppäri Nasin kanssa. Duetto levytettiin toukokuussa vuonna 2008 ja se on tuottanut Amyn hyvä ystävä Salaam Remi. Uuden albumin tuotoista kolmannes ohjataan Amy Winehouse Foundation -hyväntekeväisyysjärjestölle. Tähden perhe perusti säätiön auttaakseen päihdeongelmista kärsiviä.

Poptähden isä kertoi äskettäin perheen kuunnelleen uutta materiaalia ja vaikuttuneen syvästi kuulemastaan. Eräs uusista kappaleista on nimeltään Between The Cheats ja toinen on nimeltään A Song For You. Niistä jälkimmäinen on äänitetty jo vuonna 2009.