AnnaLynne McCordin rinta paljastui kuvauksissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord on tähdittänyt varsin lyhyellä urallaan jo monia televisiosarjoja ja elokuvia. Hän nousi viime vuonna Hollywoodin seuratuimpien tähtien joukkoon, ja hän on sittemmin pysytellyt tiiviisti otsikoissa.

Nuori tähti viihtyy usein bikineissä ja esitteleekin auliisti upeaa vartaloaan. Nyt 24-vuotias McCord kuvattiin 90210-televisiosarjan kuvauksissa paljastavaan punaiseen mekkoon pukeutuneena. Tähden kaula-aukko oli nimittäin melkoisen suuri. Se paljastikin sisältöään juuri sopivasti paparazzien kameroiden ikuistettavaksi.

Näyttelijäkaunotar AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. AnnaLynne näyttelee suositussa televisiosarjassa koulun kuningatarta Naomia. Tähden suhdekiemuroita on myös seurattu tiiviisti viihdelehdissä. Hän on muun muuassa deittaillut Twilight-tähti Kellan Lutzin kanssa. Nykyään hän viihtyy Pako-sarjasta tutun Dominic Purcellin käsipuolessa.