Jessica Biel jäi nuolemaan näppejään – huippurooli sivu suun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin kirkkaimmat tähdet kilpailevat usein huippurooleista. Esimerkiksi näyttelijätär Anne Hathaway vei taannoin Kissanaisen roolin uusimmasta Batman-elokuvasta muun muuassa Natalie Portmanin, Keira Knightleyn ja Blake Livelyn nenän edestä.

Nyt 29-vuotias Jessica Biel kertoi surevansa sitä, ettei hän saanut The Notebook -menestyselokuvan pääosaa. Hän koe-esiintyi elokuvaan vuonna 2004, mutta hävisi kilvan näyttelijäkaunotar Rachel McAdamsille. Tositapahtumiin perustuva elokuva onkin sittemmin nimetty muun muuassa maailman parhaimpien romanttisten elokuvien joukkoon.

– Olisin halunnut roolin niin paljon. Koe-esiintymiseni oli outo, sillä näyttelin ohjaajan edessä yltäpäältä veressä. Tulin koe-esiintymiseen suoraan Teksasin moottorisahamurhat -elokuvani kuvauksista, Biel kertoi Us Weekly -sivuston mukaan.

The Notebook -elokuva nosti taannoin Rachel McAdamsin yhdeksi Hollywoodin halutuimmaksi tähdeksi. Vaikka Biel ei napannut roolia, kaunotar on silti esiintynyt lukuisissa menestyselokuvissa. Hänet nähdään seuraavaksi valkokankaalla muun muuassa New Year’s Eve -elokuvassa.

Jessica Biel tuli aikoinaan tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisiosarjan myötä. Näyttelijätär nähtiin sittemmin Hollywood-tähtiä vilisseessä Ystävänpäivä-komediassa. Bielin seuraava projekti on Total Recall -elokuva, jota hän tähdittää irkkukomistus Colin Farrellin kanssa. Elokuva julkaistaan vuonna 2012.