Madonna tarjoaa yhdelle fanilleen huikean tilaisuuden

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Popin kuningatar Madonna joutui äskettäin hurjien syytöksien kohteeksi. Ökyrikkaan tähden veli Anthony Ciccone kertoi viihdelehdissä olevansa koditon ja asuvansa siltojen alla. Huomionhakuinen veli väitti, ettei Madonna ole auttanut ahdingossa elävää sisarustaan. Väite osoittautui kuitenkin valheeksi.

Nyt väitetyt perheongelmat sivuuttanut 53-vuotias laulaja etsii taustatanssijaa faniensa joukosta. Tähti lanseerasi taannoin kykyjenetsintäkilpailun lahjakkaille tanssijoille. Voittaja kruunataan 12. marraskuuta ja parhaaksi valittu tanssija saa paikan Madonnan tanssiryhmästä seuraavalla kiertueella. Kilpailussa on enää mukana 11 taitavaa tanssijaa, joilla on vielä yksi mahdollisuus häikäistä laulaja taidoillaan.

– En malta odottaa finaalia. Vaikka olen todella kiireinen, musiikin ja tanssijoiden täyttämä ilta tulee olemaan täydellinen, Madonna kertoi E! Online -sivuston mukaan.

Madonnan levyjä on myyty maailmanlaajuisesti huimat 230 miljoonaa kappaletta. Hän onkin maailman menestynein naisartisti single ja albumi myynnillään. Yksi tähden tuoreimmista hiteistä on Hung Up -single, jota myytiin maailmanlaajuisesti yhdeksän miljoona kappaletta. Tähti tunnetaan myös intohimoisesta omistautumisestaan kabbala-uskonnolle. Vuonna 2008 Madonna erosi ohjaajamiehestään Guy Ritchiestä. Hän kertoi muun muuassa silloisen miehensä vihanneen hänen uskonsuuntaansa ja erimielisyyksien johtaneen parin eroon.