Scarlett Johansson on liian seksikäs elokuviin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvaohjaaja David Fincher kertoi äskettäin, miksi hän ei halunnut Scarlett Johanssonia uusimpaan The Girl with the Dragon Tattoo -elokuvaansa. Fincherin mielestä näyttelijätär on nimittäin liian seksikäs. Kaunotar ei saanut Lisbeth Salanderin roolia elokuvasta näyttävän ulkonäkönsä vuoksi.

Fincher ei ollut ainoa, sillä nyt myös Under the Skin -elokuvan ohjaaja Michael Faber on kertonut pitävänsä näyttelijätärtä liian viehättävänä elokuvaansa. Johansson näyttelee romaaniin perustuvassa elokuvassa hieman tukevahkoa Laura-roolihahmoa. Lähde kertoi The Sun -lehdelle, että ohjaaja ei ole tyytyväinen tähden roolisuoritukseen.

Lähteen mukaan ohjaaja ei ole vakuuttunut siitä, että onnistuuko Johansson muuntautumaan pönäkkään roolihahmoonsa. Faberin mielestä kaunotar on nimittäin liian viehättävä rooliin. Vielä on kuitenkin epävarmaa tuleeko Scarlett saamaan potkut seksikkyytensä takia.

Scarlett Johanssonin alastonkuvat levisivät äskettäin internetiin. Kaunotar puhui vähän aikaa sitten Vanity Fair -lehdelle kohutuista intiimeistä kuvistaan ja paljasti, että ne oli taannoin lähetetty hänen ex-miehelleen Ryan Reynoldsille. Johansson kertoi myös, että hänen mielestään nakukuvien ottaminen on täysin normaalia. Tähti kertoi kauhistuneensa kuvien leviämisestä, mutta myönsi näyttävänsä niissä hyvältä.