Sinetöikö Tanja Stefanin häätämisen BB-talosta?

Big Brother · Stara.fi

Tänään Big Brother -talossa ilmoitettiin ketkä asukkaista ovat tällä viikolla häätöäänestyksessä. Ensin sinne joutuivat sääntörikkomusten takia BB-Annika ja BB-Suvi. Sen jälkeen oli nimettyjen vuoro.

BB-Tanja voitti oljenkorsi-kilpailun ja sai mahdollisuuden vaihtaa itsensä pois häätöäänestyksestä. Näin tapahtuikin, kun Tanja käytti oikeuttaan. Hän joutui punnitsemaan valintaansa Veeran ja Stefanin välillä. Lopulta valinta kohdistui Stefaniin, joka on nyt häätöäänestyksessä.

– Mä haluan, että jos mä oon finaalissa, että Veera on mun kanssa finaalissa, joten siinä jäi enää faija, Tanja totesi ja laittoi punaisen nauhan Stefanin käteen.

– Musta tuntuu oikeesti vähän pahalta. Sori. Saanhan mä silti seksiä illalla? Tanja yritti vitsailla.

Asukkaiden tunnelmat olivat valinnan jälkeen tuttuun tapaan alamaissa. BB-Stefan ei ollut luonnollisestikaan kovin innoissaan yllättävästä käänteestä, jonka ansiosta hän voi joutua sunnuntaina kotimatkalle. Stefan ei ole menestynyt kovin kehuttavasti katsojaäänestyksissä, joten häädön vaara on todellinen.