Uskomaton skandaali X Factorissa: Kilpailija jäi kiinni taustanauhasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomenkin televisiossa nähty X Factor -kilpailu on joutunut poikkeuksellisen nolon skandaalin keskiöön Yhdysvalloissa, kun torstaina paljastui ettei ohjelman kilpailija Leroy Bell laulanut oikeasti ja livenä. Hän jäi nimittäin kiinni taustanauhan käyttämisestä.

Miljoonat televisiokatsojat tyrmistyivät, kun miehen laulu alkoi kuulua jo ennen kuin hän oli ehtinyt laittaa mikrofonin suunsa eteen. Kaiken lisäksi kyseessä oli kilpailun kannalta merkittävä hetki, jossa finalistit esiintyivät ryhmissä. Paljastus on nyt asettanut koko ohjelman uskottavuuden kyseenalaiseksi, sillä nyt on aihetta epäillä myös muiden käyttäneen taustanauhaa.

Taustanauhojen käyttäminen esimerkiksi keikoilla on monille artisteille ja jopa yhtyeille normaalia, mutta kykyjenetsintään keskittyneessä kilpailussa se oli monille shokki. Musiikkihistorian tunnetuin huijaus tapahtui, kun hittiduo Milli Vanilli paljastui lopulta taustanauhoja käyttäviksi huijareiksi. Laulut olivat nimittäin aivan toisten miesten suusta.