Yllätyskäänne Justin Bieberin isyysskandaalissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on ollut viime viikkoina poikkeuksellisen rajujen huhujen ja väitteiden keskiössä. Tuoreimmassa skandaalinkäryisessä tapahtumasarjassa 20-vuotias nuori nainen väittää Bieberin olevan hänen aviottoman poikalapsensa isä.

Nyt isyysväitteet ovat saaneet uuden yllättävän käänteen, kun TMZ julkaisu sai selville, että Justin Bieber ei ole suinkaan ensimmäinen nuori mies, jolta Yeater on vaatinut elatusmaksuja. Hän on nimittäin esittänyt samanlaisia isyyssyytöksiä myös entistä poikaystäväänsä John Terranovaa kohtaan.

Väitteet hän esitti joulukuussa 2010, eli kyseessä on sama raskaus. Asiasta syntyneen riidan aikana neitokainen rikkoi auton ikkunan ja poliisit soitettiin paikalle. Lisäksi hän sai syytteen poikaystävän pahoinpitelystä lyötyään tätä useita kertoja kasvoihin.

Kohufani Mariah Yeater on parhaillaan maailman vihatuin fani, sillä hän on saanut väitteillään miljoonat muut Bieber-fanit kihisemään raivosta. Neitokainen on saanut verkossa tuhansia tappouhkauksia.

Yeater voi joutua oikeuden eteen alaikäisen teinipopparin raiskauksesta, koska Justin Bieber oli vasta 16-vuotias väitetyn seksin tapahtumahetkellä viime vuonna. Seksi alaikäisen kanssa voidaan tulkita lain mukaan raiskaukseksi, vaikka sitä olisi harrastettu yhteisymmärryksessä.