Vuosisadan kalansaalis: ”Harvinaisempaa kuin lottovoitto”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kalastajat hehkuttavat usein saaliillaan hieman liioitellen, eli pieni ”amerikanlisä” kuuluu kalastukseen. Tästä syystä saaliista vaaditaan nykyisin valokuvia, jotta kalavaleiden liioitteluja voidaan edes jotenkin hillitä. Eräässä tapauksessa kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

59-vuotias englantilainen kalastusharrastaja Chris Handley oli äskettäin lomailemassa Floridassa, Yhdysvalloissa. Siellä hän sai eräällä kalastusretkellään saaliin tavalla, joka oli kaikkea muuta kuin tavanomainen.

Handleyn koukku oli nimittäin sattunut osumaan hain suussa jo aiemmin olleeseen koukkuun ja nimenomaan ensimmäisen koukun reikään. Vastaavasta tapauksesta ei ole ainakaan tällä hetkellä tietoa. Todennäköisesti helpommin voisi saada lottovoiton.

Kuva: Chris Handley