Dildot palasivat BB-taloon – Sebastian tyrmistyi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat kokivat tänään hämmentäviä hetkiä, kun seksilelut valtasivat talon jo toistamiseen kuluvalla kaudella. Alkukaudesta asukkaat joutuivat pitämään miehen sukupuolielintä otsassaan ja ”perseitä olalla”, mutta nyt vuorossa oli hieman tuhdimpi kattaus.

Ulkomaailmassa vietettävien seksimessujen teeman mukaisesti asukkaille toimitettiin runsaasti alaan liittyvää välineistöä. Tuttuun tapaan Sebastian halusi vältellä vekottimia, jotka eivät hänen vakaumukseensa kuulu. Hän veti pipon kasvoilleen ja suuntasi ulos, mutta palasi pian takaisin sisään.

Esimerkiksi Suvi oli kuitenkin innoissaan näkemästään. Parhaillaan asukkaat pohtivat olohuoneessa mitä heidän tulee seksileluilla tehdä. Tanjalla oli jo hieman toisenlaiset ajatukset mielessä.

– Mä haluisin vaan tietää, että saadaako me pitää noi sit ittellämme tän jälkeen, BB-Tanja pohti.