Avril Lavigne hakattiin – joutui sairaalahoitoon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kandalainen poptähti Avril Lavigne on nähty viime aikoina useasti julkkisjuhlissa. Laulaja nimittäin seurustelee realitytähti Kim Kardashianin velipuolen Brody Jennerin kanssa. Äskettäin rakastuneen parin uutisoitiin joutuneen rajuun baaritappeluun Hollywoodissa.

Myös 27-vuotias Avril joutui viiden ihmisen pahoinpitelemäksi. Laulaja sai muun muuassa nyrkistä kasvoihin ja hänen hiuksiaan revittiin irti. Avrilin poikaystävän päähän taas rikottiin lasipullo ja hänet jouduttiin kiidättämään ambulanssilla sairaalahoitoon.

– Jouduin eilen viiden ihmisen pahoinpitelemäksi. Nyt minulla on musta silmä, nenäverenvuotoa, naarmuja, viiltoja ja mustelmia. Väkivalta ei ole ikinä ratkaisu, Avril kirjoitti Twitter-blogissaan tapahtuman jälkeen.

The Hills -realitysarjassa esiintynyt Jenner on kertonut julkisuudessa poptähden olevan hänen ”elämänsä rakkaus”. Lavigne ja Jenner alkoivat seurustelemaan helmikuussa vuonna 2010. Sittemmin pariskunta on kuvattu onnellisen näköisenä ja heidän on jopa huhuttu kihlautuvan.

Lavignen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli aikoinaan yksi YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehnyt Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla esimerkiksi Richard Geren kanssa. Äskettäin Avrilin Facebook-faniensa määrä ylitti 20 miljoonan rajapyykin. Sitä juhlistaakseen Avril Lavigne julkaisi verkossa kiitosvideon faneilleen.