Britney Spearsin pikkusiskosta tuli poptähti – katso rohkeat bikinikuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Britney Spearsin pikkusisko Jamie Lynn perui vuonna 2009 häänsä lapsensa isän Casey Aldridgen kanssa, ja pian pariskunta ilmoitti suhteensa päättymisestä. 16-vuotiaana esikoisensa Maddie Briannin saanut teiniäiti on sittemmin ollut harvakseltaan viihdelehtien otsikoissa.

Nyt 20-vuotiaan Jamie Lynn Spearsin uutisoitiin tehneen kantridebyyttinsä. Kaunokainen esiintyi nimittäin ensimmäisen kerran Tennesseen Nashvillessä pienelle yleisölle. Supertähden pikkusiskon vanhemmat kertoivat olevansa todella ylpeitä Jamie Lynnin laulajan urasta.

– Haluan kiittää kaikkia ystäviäni ja perhettäni siitä, että tulitte katsomaan keikkaani! Rakastan teitä, Jamie Lynn kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kesällä Jamie Lynn nautti vapaa-ajasta yhdessä äitinsä ja supertähti-siskonsa kanssa Houstonissa, jossa sijaitsevan Four Seasons -hotellin allasalueella perhe kuvattiin. Jamie Lynn oli pukeutunut näyttäviin bikineihin, jotka lipsahtivat vahingossa liian alas paljastaen hieman liikaa sisältöään.

Jamie Lynn Spears tuli tunnetuksi jo lapsena isosiskonsa menestyksen myötä. Sittemmin hän on kuitenkin tehnyt myös omaa uraansa julkisuudessa juontamalla lastenohjelmia Nickelodeon-televisiokanavalla ja näyttelemällä Zoey 101 -televisiosarjassa. Tähti esiintyi myös Britneyn tähdittämässä Crossroads-elokuvassa vuonna 2002. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt pääasiassa perhe-elämään.