Sikaillut kohuräppäri muutti pois – naapurit kiljuvat riemusta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Menestynyt R&B-tähti Chris Brown joutui aiemmin tänä vuonna riitoihin naapureidensa kanssa. Samassa kerrostalossa popparin kanssa asustaneet naapurit suivaantuivat, kun tähti jumputti jatkuvasti musiikkia asunnossaan ja parkkeerasi ökyautojaan invapaikoille.

Nyt kauhujen naapuriksi nimitetyn Brownin kerrotaan muuttaneen pois Länsi-Hollywoodin asunnostaan. The Hollywood Gossip -sivuston mukaan naapurit juhlistavatkin nyt tähden muuttoa, koska heidän ei tarvitse enää sietää popparin jatkuvaa metelöintiä ja öykkäröintiä.

Tähden kerrottiin muun muuassa päästäneen koiransa juoksentelemaan vapaasti rappukäytäviin. Naapurit halusivatkin Brownin ulos taloyhtiöstä keinolla millä hyvänsä ja syyttivät tätä muun muuassa vandalismista. Poppari ei ole kuitenkaan vielä laittanut asuntoaan myyntiin.

Chris Brown pidätettiin vuonna 2009 silloisen tyttöystävänsä Rihannan pahoinpitelystä. Tähti sai viiden vuoden ehdollisen vankilatuomion ja joutui suorittamaan yhdyskuntapalvelua tienvarsia ja graffiteja putsaten. Brown julkaisi tänä vuonna uuden albuminsa F.A.M.E, jonka ensimmäinen single oli kappale Yeah 3x. Suosittu artisti teki myös taannoin yhteistyötä teinisensaatio Justin Bieberin kanssa ja julkaisi tämän kanssa kappaleen Next 2 You.