Martina Aitolehti potkuistaan: ”Mun mielestä ei mennyt mikään vikaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohujulkkis ja poptähti Martina Aitolehti palasi taannoin musiikkiuralle vuosien tauon jälkeen julkaisemalla soololevyn. Levy ei kuitenkaan menestynyt kovinkaan hyvin ja viime viikolla neitokainen sai potkut levy-yhtiöstään. Eilen hän oli Maria!-ohjelman vieraana.

– Jos multa kysytään niin mun mielestä ei mennyt mikään vikaan, Martina kertoi Marian haastattelussa.

Joidenkin väitteiden mukaan Martina Aitolehden levyyn panostettiin levy-yhtiössä peräti 100.000 euroa. Laulaja itse ei kuitenkaan usko kerrottuun summaan. Hän syytti huonosta menestyksestään levy-yhtiötä ja erityisesti markkinointia.

– Onks mun levyä markkinoitu sun mielestä hirveästi? Se on yksi iso osa sitä juttua, ja silloin kun ruvetaan tekemään musiikkia, niin kuinka monella ensimäinen levy myy hirveästi? Tätä juttua olisi pitänyt tehdä pitkäjänteisemmin. Tiedän paljon asioita ja olen ottanut asioista selvää. Mä olisin tehnyt asiat toisin.

– Nyt puhutaan ihmisestä, josta kirjoitetaan paljon tässä maassa. Ennakkokäsitysten rikkomiset on paljon suurempia kuin esimerkiksi jollain Idolsista pudonneella. Katkera mä en ollut, mutta pettynyt ja tosi ihmeissäni. Se on oikea sana. Mä löydän jostain paremman kodin, Martina kertoi Marialle.