AnnaLynne McCordin kaula-aukko pysäyttää

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nuori näyttelijätär AnnaLynne McCord nousi kuuluisaksi 90210-nuorisosarjan menestyksen myötä. Nykyään kaunotar onkin Hollywoodin seuratuimpia tähtiä ja pysyttelee tiiviisti otsikoissa esimerkiksi bikinikuvien merkeissä.

Nyt 24-vuotias AnnaLynne sai paparazzien jakamattoman huomion 90210-nuorisosarjan kuvauksissa. Tähti nimittäin poistui asuntovaunustaan ihoa myötäilevässä iltamekossa. Punaisen iltaunelman keskipisteenä oli kuitenkin poikkeuksellisen ammottava kaula-aukko, joka pysäyttäisi kenet tahansa.

Atlantassa varttunut AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. AnnaLynne näyttelee suositussa televisiosarjassa koulun kuningatarta Naomia. Tähden suhdekiemuroita on myös seurattu tiiviisti viihdelehdissä. Hän on muun muuassa deittaillut Twilight-tähti Kellan Lutzin kanssa. Nykyään hän viihtyy Pako-sarjasta tutun Dominic Purcellin käsipuolessa.