19 etsintäkuulutettua meni poliisin ansaan: ”Tarjoamme ilmaista olutta!”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset eivät tunnetusti edusta ihmiskunnan viisainta kansanosaa, ja poliisit ovatkin käyttäneet sitä aika ajoin hyväkseen saadakseen kiinni etsintäkuulutettuja rikollisia. Monet kauan karkuteillä olleista rikollisista ovat haksahtaneet poliisin ansoihin, joista tuoreessa muistissa on yhä myös ”Olet voittanut lotossa” -ansa.

Tällä kertaa Derbyshiren poliisi Britanniassa on saanut kiinni peräti 19 etsintäkuulutettua yhden operaation aikana, kun rikolliset houkuteltiin piiloistaan ilmaisen oluen avulla. Rikolliset eivät nimittäin kyenneet vastustamaan tarjousta, jossa heille luvattiin ilmaista alkoholia, Mirror uutisoi.

Kutsu lähti etsintäkuulutetuille, joita ei muista yrityksistä huolimatta ollut tavoitettu. Kaiken lisäksi rikollisten täytyi ensin vahvistaa tulonsa kutsussa olleeseen – oikeasti poliisin – puhelinnumeroon, jonka jälkeen poliisit kysyivät minne osoitteeseen he voivat olutkuorman tuoda. Olutkuorman sijaan ”paluupostissa” tulikin joukko poliiseja, jotka pidättivät etsintäkuulutetun.