David Schwimmerin asunto myynnissä 10,7 miljoonalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Myynnissä olevia suomalaisia asuntoja listaavat Oikotie.fi ja Jokakoti.fi pitävät sisällään kymmeniätuhansia asuntoja ja kiinteistöjä. Suomen markkinoilla ei kuitenkaan ole kovinkaan montaa yli muutaman miljoonan arvoista lukaalia. Suomen kallein myynnissä oleva asunto Helsingin Kaskisaaressa maksaa 14,5 miljoonaa.

Kaikkien aikojen suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuvan Frendit-sarjan 44-vuotias tähti David Schwimmer meni viime vuonna naimisiin 25-vuotiaan Zoe Buckmanin kanssa kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Nyt Schwimmerin arvokas lukaali Los Angelesissa on pantu myyntiin hulppealla 10,4 miljoonan dollarin hinnalla. Katso asunnon esittelykuvat tästä.

David Schwimmer teki televisiodebyyttinsä komediassa Monty. Näyttelijän ura on polkenut jokseenkin paikoillaan vuodesta 2004, jolloin Frendit-sarjan kuvaukset päättyivät. Hän näytteli pientä roolia minisarjassa Taistelutoverit ja esiintyi Madagaskar-animaatioelokuvassa vuonna 2005. Hän toimi leffassa Melman-kirahvin äänenä. Pienten televisioroolien sekä leffaroolien lisäksi näyttelijä on kokeillut siipiään myös ohjaajana.