BB-Sebastian sai selville tuotannon vaietun salaisuuden?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokausi jatkuu tänä vuonna pidempään kuin koskaan aiemmin. Asukkaat ovat kauden alusta saakka odottaneet kolmen kuukauden kautta, ja ovat siksi hiljalleen jo virittäytymässä finaalitunnelmiin. Tänään BB-Sebastian kuitenkin palautti heidät maan pinnalle.

Sebastian kertoi saaneensa ”mahdollisesti” tietää tuotannon salaisuuden normaalia pidemmästä kaudesta. Hän ei kuitenkaan suostunut kuitenkaan yksilöimään mistä oli tietonsa saanut.

– Sellaisen kuvan mä oon saanut, että maksimissaan kolme viikkoa voi vielä jatkua, Sebastian kertoi.

Sebastianin paljastus voisi viitata esimerkiksi eilen talossa käyneisiin vieraisiin, mutta mies ei suotunut kertomaan mistä oli tietonsa saanut.

– Mä oon saanut sen tietooni. Mä en voi kertoa mistä mä oon sen saanut tietooni. Kuitenkin joltain joka täällä on. Onhan tässä tullut uusia asukkaitakin ja niin… Mä voin sen joskus vieä kertoa. Jos se on tasan kolme kuukautta niin se olis 92 päivää, Sebastian kertoi.

– Mut vielä 94 päivän mä muistan joltain kaudelta. Mä en kestä, että tää kestäis pidempään. Mä oon varautunut enää 21 päivään. Ei tästä ole kukaan sanonut, että kauanko tää kestää. Me ollaan vaan itse spekuloitu tästä. Voi kauheeta jos tää vielä jatkuu, Janica totesi.

Todellisuudessa tuotantokausi kestää tänä vuonna ennätysmäiset 104 päivää, eli lähes kaksi viikkoa aikaisempaa pidempään. Ohjelman verkkosivuilla nimittäin vahvistettiin taannoin, että kausi päättyy finaaliin vasta 11. joulukuuta.