Syöpäläiset iskivät X Factor -taloon – asukkaat täynnä puremia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa parhaillaan käynnissä oleva ensimmäinen X Factor -tuotantokausi on ollut kovassa vastatuulessa. Pari viikkoa sitten ohjelman tuotanto jäi kiinni huijauksesta, kun laulaja kärähti taustanauhan käyttämisestä. Nyt vuorossa on ollut hieman toisenlainen ongelma.

X Factor -kilpailijat ovat nimittäin joutuneet syöpäläisten uhriksi, sillä heidän asuttamansa Los Angelesissa sijaitseva Grafton-luksushotelli kärsii parhaillaan pahasta lutikkaongelmasta. Useat kilpailun osanottajat ovat joutuneet lutikoiden puremaksi ja saaneet kivuliaita paukamia ympäri vartaloaan.

Kilpailijat joutuivat käymään lääkärintarkastuksessa ja ovat sittemmin vaihtaneet hotellia. Lutikat olivat purreet kilpailijoita esimerkiksi kaulaan, niskaan ja jalkoihin. Hotelli ei suostunut kommentoimaan tapausta medialle. Asiasta kertoi Daily Mail.