Nicole Coco Austin uhkeana pikkumekossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nicole “Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Vaalea povipommi ei juurikaan peittele muhkeita kurvejaan, vaan nauttii antaumuksella saamastaan huomiosta.

Nyt etenkin bikineissä viihtyvä Coco käänsi katseita Atlantic Cityssa. Räppärin vaimo oli nimittäin pukenut päälleen kireän minimekon, joka myötäili povipommin kurveja. Cocon valtavat rinnat olivatkin päästä valloilleen, sillä avoin kaula-aukko näytti pettävän hetkenä minä hyvänsä.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. 32-vuotias kaunotar tunnetaan myös monella nimellä kuten Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.