Jennifer Lopez pokasi 18 vuotta nuoremman taustatanssijansa – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Jennifer Lopez on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti avioeronsa ja sitä seuranneiden suhdekiemuroiden merkeissä. Hänet on yhdistetty eron jälkeen muun muuassa näyttelijäkomistus Bradley Cooperiin, sillä heidät on bongattu jo useaan otteeseen intiimeillä treffeillä.

42-vuotias latinokaunotar on nyt kuitenkin huhujen mukaan iskenyt silmänsä 24-vuotiaaseen taustatanssijaansa Casper Smartiin. Jennifer Lopez on nimittäin viettänyt tiiviisti aikaa 18 vuotta itseään nuoremman tanssijanuorukaisen kanssa. Lähteen mukaan pariskunta oli aluksi vain ystäviä, mutta nykyään he flirttailevat ja kuhertelevat antaumuksella muiden ihmisten edessä.

Tanssijanuorukainen on esiintynyt muun muuassa elokuvissa Honey 2 ja Step Up 3D. Smart tanssi myös supertähti Beyoncen esityksessä vuoden 2010 Grammy-palkintogaalassa. Mies on nähty myös Fox-televisiokanavan Glee-sarjan yhdessä jaksossa. Smartin kotisivujen mukaan hän oli myös varatanssijana edesmenneen Michael Jacksonin This Is It -kiertueella.

Jennifer Lopez ja Marc Anthony ilmoittivat taannoin eroavansa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnan eron syyksi epäiltiin kaunottaren ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Myös Anthonyn rahaongelmien uskottiin liittyneen avioeroon. Laulajat ovat kuitenkin pysyneet ystävinä lastensa tähden, sillä heillä on kolmevuotiaat kaksoset Emme ja Max.