BB-Niko haukkuu Benin: ”Ei ole kaikki intiaanit kanootissa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa pariinkin otteeseen asustanut Niko Saarinen kirjoittaa blogissaan parhaillaan käynnissä olevan tuotantokauden asukkaista. BB-Ben on ärsyttänyt monia katsojia omakehullaan ja pinnallisuudellaan. Myöskään Niko ei lukeudu hänen faneihinsa.

– Jos joku sanoi mua joskus noloksi, niin mikä helvetti tämä on? Hauskinta on, kun Ben kerran mainitsi talossa että ”Se BB-Niko oli hieman nolo, kun itki synttäreiden vuoksi!”. No, seuraavassa klipissä hän itse itki hampurilaisen perään, sitten vuorostaan synttäreiden perään, Niko Saarinen kirjoittaa.

– Tämän miehen letkautukset ym… Tällä ei ihan oikeesti voi olla kaikki intiaanit kanootissa? Ei oikeasti voi olla. Tälläistä Ken/Barbie-nukkea kaikkine ruotsalaisuus, solarium, Petrin kanssa dokaamiset, ym… jutuilla ei vaan voi olla? Eihän? Saarinen ihmettelee.

Big Brother -voittajaksi Niko veikkaa Janicaa.