Charlize Theron rannalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Etelä-Afrikassa varttunut näyttelijätär Charlize Theron palkittiin naispääosan Oscarilla vuonna 2004. Sen jälkeen tähti varmisti paikkansa Hollywoodissa. Seuraavaksi näyttelijätär nähdään valkokankaalla Snow White -elokuvassa Twilight-naistähti Kristen Stewartin rinnalla.

Nyt 36-vuotias Charlize poseeraa seksikkäänä Vogue-lehden kansikuvassa ja sisäsivuilla. Meren kuohuissa keimaillut kaunotar nähdään kuvissa muun muuassa Salvatore Ferragamon luomukseen pukeutuneena. Eräässä kuvassa Charlizen kaula-aukko ylettyy jopa tämän lantioon asti. Katso upeat kuvat tästä.

Charlize Theron aloitti 16-vuotiaana mallintyöt Italiassa ja tanssi muun muuassa balettia. Hän joutui kuitenkin lopettamaan tanssiharrastuksensa polvivamman takia. 19-vuotiaana kaunotar muutti Los Angelesiin ja alkoi näyttelemään. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Monster – Aileen Wuornos, Hancock, Tie, Ansassa ja The Italian Job. Theron erosi viime vuonna näyttelijä Stuart Townsendista yhdeksän vuoden seurustelun jälkeen.