Suosikkikoomikko söi peräsuolta ja kiveksiä – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannialainen suosikkikoomikko Freddie Starr nousi tunnetuksi jo 1970-luvulla. Sittemmin laulajanakin työskentelevä tähti on ollut useasti maansa viihdelehtien otsikoissa. Vuonna 1986 The Sun -lehti uutisoi tapauksesta, jossa Freddien väitettiin syöneen lemmikkihamsterin.

Nyt 68-vuotias Freddie on kiidätetty sairaalaan I’m A Celebrity -realitysarjan kuvauksista. Koomikko nimittäin sairastui äkillisesti, koska hän oli syönyt ötököitä ja eläinten sisäelimiä. Freddie osallistui kuvauksissa kaksintaisteluun The Only Way Is Essex -tähti Mark Wrightin kanssa. Miesten tehtävänä kilpailussa oli syödä mitä inhottavimpia ötököitä ja sisäelimiä.

Freddie söi ruokahaasteen aikana muun muuassa matoja, hiirien häntiä ja fermentoituja kananmunia. Hän söi myös sian peräsuolta ja kalkkunan kiveksiä limakastikkeessa. Pian kilpailun jälkeen koomikko tunsi olonsa huonovointiseksi ja hänet kiidätettiin sairaalaan tutkimuksiin.

– Freddie sai heti tapauksen jälkeen hoitoa ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Häntä tutkitaan parhaillaan, ltv1-televisiokanavan edustaja kertoi Contact Music -sivustolle.

Freddie Starr joutui keskeyttämään kiertueensa vuonna 2010, koska hän sai sydänkohtauksen. Koomikko olikin pitkään tauolla ja palasi vasta tänä vuonna takaisin töihin. Vuonna 2007 hauskuuttaja antoi Herald Express -lehdelle haastattelun, jossa hän kertoi muun muuassa joutuneensa lapsena isänsä pahoinpitelemäksi. Koomikko kertoi, että väkivaltainen isä oli murtanut poikansa jalat. Freddie joutui huostaanotettavaksi jo kuusivuotiaana.