Isoveli antoi rajun rangaistuksen – asukkaat käsirautoihin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat viettävät tällä viikolla viikkotehtävää pelien parissa. Isoveli on lisännyt myös ripauksen maustetta peliviikkoon, sillä lukuisille asukkaille on määrätty salatehtäviä. Äskettäin BB-Netan salatehtävänä oli saada BB-Suvi valittamaan vaivoistaan.

Tänään asukkaat suorittivat talon pihamaalla tempauksen, josta Isoveli ei pitänyt. Pihalle komennetut asukkaat nimittäin kömpivät rangaistuksiin tarkoitetun marsuhäkin sisälle. BB-Sebastian, BB-Janica ja BB-Tanja ehtivät kontata häkin sisälle, kunnes Isoveli kuulutti heidän rikkovan sääntöjä.

Hetki sitten Isoveli määräsi asukkaille rangaistuksen päivällä tehdyn sääntörikkomusten vuoksi. Rangaistus langetettiin kuitenkin vain niille asukkaille, jotka eivät rikkoneet rajoja. Kaikki muut asukkaat Sebastiania, Janicaa ja Tanjaa lukuun ottamatta joutuvat käsirautoihin.

– Kaikki joutuu nyt laittaa käsiraudat. Ne kellä on käsiraudat, ei saa tehdä mitään käsillään. Me muut joudutaan esimerkiksi syöttämään teitä, Sebastian kertoi nöyränä asukastovereilleen.

Asukkaat suhtautuivat rangaistukseen nauraen ja alkoivatkin heti suorittamaan sitä. Sebastian pyysi myös anteeksi asukkailta.

– Ainakin tuli jotain tekemistä tähän päivään, Sebastin sanoi.