Miley Cyrusia haukuttiin läskiksi – julkaisi järkyttävän kuvan netissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disneyn tähtikasvatti Miley Cyrus äänestettiin tänä vuonna huonoimmaksi roolimalliksi nuorille tytöille. Teinipoppari tunnetaan uransa lisäksi myös rohkeista poseerauksistaan ja esiintymisasuistaan. Taannoin Cyrus poltti vesipiippua kotibileissä ja tapauksesta nousi kohu viihdemaailmassa.

Nyt 18-vuotias teinitähti on osoittanut roolimallin elkeitä puhumalla avoimesti ulkonäköpaineista ja kauneusihanteista. Kurveja vartaloonsa kerännyttä Cyrusta on haukuttu viime aikoina sosiaalisessa mediassa muun muuassa lihavaksi. Pitkä ja terveen näköinen poptähti vastasi haukkuihin julkaisemalla Twitter-blogissaan järkyttävän kuvan.

– Jos minunlaisiani tyttöjä haukutaan läskiksi, niin tätä te teette muille ihmisille, Cyrus kirjoitti solvaajille Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter

Teinitähti julkaisi blogissaan myös kurvikkaan kuvan näyttelijätär Marilyn Monroesta, minkä kuvatekstinä oli ”voit olla tuhansien miesten ihailema, vaikka reitesi osuvat yhteen”. Pian sen jälkeen Cyrusin julkkisystävä Demi Lovato kehui popparin rohkeutta ja sitä, että hän toi asian esille. Lovato joutui taannoin vieroitushoitoon syömishäiriöidensä takia.

Kesällä Miley sai huokaista helpotuksesta, kun hänen vanhempiensa aviero peruttiin. Isä Billy Ray Cyrus kertoi The View -ohjelman haluavansa saada perheestään jälleen yhtenäisen. Aiemmin Cyrus kertoi tyttärensä Hannah Montana -televisiosarjan hajottaneen perheen. Teinitähti totesi GQ-lehden helmikuun numerossa toivovansa, että koko televisiosarjaa ei olisi koskaan tehty.