Soultähti sai raivokohtauksen keikalla – hyökkäsi pikkutytön kimppuun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen soul-laulaja Patti LaBelle tunnetaan Lady Marmalade -hittikappaleen esittäjänä. Tähti esiintyi 16 vuoden ajan Labelle-tyttöbändin kanssa ja yhtye julkaisi hittisinglensä 1970-luvulla. LaBelle siirtyi vuonna 1977 soolouralle ja vaihtoi tyylinsä r&b-musiikkiin.

Nyt 67-vuotiasta soultähteä syytetään verbaalisesta pahoinpitelystä. Roseanna Monk nimittäin väitti laulajan raivostuneen hänelle, koska Monk antoi nuoren tyttärensä juoksennella asuinrakennuksen aulassa. Naisen mukaan pikkutytön leikkihetkestä raivostunut soultähti heitti vesipullon Monkia päin ja haukkui tätä rajusti.

– Jonkun täytyy opettaa hänelle, että edes diiva ei saa hyökätä tavallisten ihmisten kimppuun ja pelotella heitä, asianajaja Samuel L. Davis kertoi Monkin sanoneen Contact Music -sivuston mukaan.

Soultähden haukkuja kuunnellut nainen ja tämän aviomies ilmoittivat asiasta heti poliisille. Asia vietiin oikeuteen, koska LaBelle kieltäytyi anteeksipyynnöstä. Soultähti on joutunut myös aiemmin otsikoihin väkivaltaisuudesta. Muutama kuukausi sitten laulajan henkivartijan ja kampaajan väitettiin hyökänneen poliisikokelaan kimppuun.

Patti LaBelle on tehnyt jo pitkän uran musiikkimaailmassa. Tähti onkin palkittu muun muuassa lukuisilla Grammyilla. Laulajan vuonna 1991 julkaistu Burnin-albumi palkittiin parhaana naisartistin R&B-albumina. Soultähden tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa On My Own, If Only You Knew ja You Are My Friend. Patti LaBelle esiintyi äskettäin presidentti Barack Obamalle ja yleisö antoi upeaääniselle tähdelle seisten raikuvat aplodit.