Realityhottis kahden miehen loukussa: Glee-komistus vai Gossip Girl -tähti?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen televisiotähti Lauren Conrad tuli aikoinaan tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta, joka on sittemmin jo lopetettu. Sarja nosti kuitenkin viihdemaailmaan useita julkkistähtiä, joista Conrad on viime vuosina viettänyt hiljaiseloa.

Muotisuunnittelijana työskentelevä Lauren laittoi äskettäin hulppean televisiosta tutun Hollywoodin kotinsa myyntiin. Sen jälkeen kaunotar teki paluun viihdelehtien otsikoihin mieskiemuroidensa merkeissä. Äskettäin Laurenin nimittäin kerrottiin deittailevan Gossip Girl -televisiosarjasta tutun Chase Crawfordin kanssa. Heidät bongattiin muun muuassa suutelemassa.

– Laurenin ja Chacen välillä on ollut aina kemiaa. Lauren ei kuitenkaan ota asioita liian vakavasti, lähde kertoi Allie Is Wired -sivuston mukaan.

25-vuotias kaunotar näyttääkin nauttivan sinkkuelämästään täysillä, sillä nyt hänet bongattiin läheisissä tunnelmissa toisen miestähden kanssa. The Hollywood Gossip -sivuston mukaan Lauren nimittäin flirttaili julkkisjuhlissa Glee-sarjan komistuksen Cory Monteithin kanssa. Kaunottaren kerrottiin myös antaneen näyttelijälle puhelinnumeronsa.

Lauren Conrad tunnetaan myös MTV-kanavan realitysarjasta Laguna Beach. Lisäksi hän on vieraillut muissa televisiosarjoissa ja näytellyt itseään Epic Movie -elokuvassa. Hänet on palkittu useita kertoja Teen Choice Awards -palkinnolla parhaana naispuolisena realitytähtenä. Realitykaunotar on myös julkaissut muodista ja kauneudesta kertovan kirjan.