Brad Pitt ja Angelina Jolie antoivat potkut – katkera oikeustaistelu alkoi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäpariskunta Brad Pittiä ja Angelina Jolieta kutsutaan lempinimellä Brangelina. Hollywood-tähtien klaani on varsin näyttävä, sillä heillä on kuusi lasta, joista kolme on adoptoitu. Ökyrikas suurperhe matkustaa usein yksityisjunilla ja lomailee luksuskartanoissa.

Nyt pariskunnan assistenttina työskennellyt Ana Charlotiaux vaatii tähtiparilta korvauksia potkujensa takia. Brangelina nimittäin antoi potkut sihteerilleen vuonna 2010, koska tämä piti liikaa sairaslomaa. Assistentti työskenteli parin Ranskan lukaalissa, missä hänen työtehtäviinsä kuului muun muuassa puheluihin ja sähköposteihin vastaamista.

Contact Music -sivuston mukaan 45-vuotias sihteeri haluaa parilta korvauksia 55.000 dollaria epäreilujen potkujen takia. Naisen asianajaja Emmanuel Ludot kertoi oikeudessa, että kyseinen rahasumma ei merkitse parille mitään, sillä se on ”vain yksi pisara Brangelinan meressä”. Asianajajan mukaan nainen haluaa vain reilun hyvityksen väärin perustein annetuista potkuistaan.

Näyttelijäkomistus Brad Pitt aikoo jäädä eläkkeelle jo kolmen vuoden sisällä. Kuuden lapsen isä lopettaa näyttelemisen ja siirtyä kameran toiselle puolelle ennen kuin täyttää 50 vuotta. Hollywood menettääkin pian yhden kirkkaimmista tähdistään. Pitt on myös vihjaillut julkisuudessa, että heidän suurperheensä voisi vielä lisääntyä tulevaisuudessa.