Cheryl Colen tatuoinnit menossa överiksi?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seksikkäimmäksi poppariksi äänestetty Cheryl Cole matkusti taannoin Afganistaniin tapaamaan brittiläisiä sotilaita. Laulajan kerrottiin ihastuneen matkalla erääseen sotapoikaan. Viime aikoina kaunotar on kuitenkin yhdistetty kollegaansa Taio Cruziin.

Nyt näyttävä kaunotar paljasti olevansa riippuvainen tatuointeihin. Popkaunotar haaveileekin siitä, että hänen selkänsä olisi täynnä tatuointeja. Cherylin vartalosta löytyy tällä hetkellä seitsemän tatuointia. Laulajan ystävät ovat kuitenkin Cherylin tatuointivimmaa vastaan, sillä he uskovat tähden katuvan myöhemmin isoja tatuointejaan.

– Tatuoinnit aiheuttavat riippuvuutta. Jos olisin tarpeeksi rohkea, tatuoisin koko selkäni. Ne ovat minulle taidetta, Cheryl kertoi Telegraph-sivuston mukaan.

Poppari kertoi myös, ettei pidä lainkaan hymykuopistaan. Hän kertoi ihmettelevänsä sitä, miksi ihmiset pitävät niitä kauniina ja kiinnittävät niihin huomiota. Cheryl kertoi, että häntä on haukuttu hymykuoppiensa takia muun muuassa hamsteriksi.

Aiemmin kesällä 28-vuotias Cheryl Cole sijoittui viidenneksi Kaikkien aikojen kaunein brittinainen -äänestyksessä. Voittajaksi kyseisessä äänestyksessä nimettiin Audrey Hepburn ja perässä tulivat muun muuassa povipommi Kelly Brook, näyttelijätär Elizabeth Taylor ja herttuatar Kate Middleton. Hänet on myös äänestetty Britannian unelmien lentoseuralainen -äänestyksessä ykköseksi.