Huh, entinen lapsitähti jäätävässä kuosissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen näyttelijä Jonathan Lipnicki tunnetaan parhaiten rooleistaan Stuart Little -elokuvissa. Entinen lapsitähti teki ensimmäisen elokuvaroolinsa kuusivuotiaana Hollywood-tähti Tom Cruisen rinnalla elokuvassa Jerry Maguire. Viime vuosina nuorukainen on keskittynyt lähinnä painonnostoon.

Nyt 21-vuotias entinen lapsitähti on astunut takaisin julkisuuteen esitellen uskomattoman treenattua vartaloaan. Lipnicki nimittäin poseeraa tuoreissa kuvissa ilman paitaa. Kehonrakennukseen hurahtanutta näyttelijää onkin aluksi vaikea tunnistaa, sillä moni muistaa hänet vieläkin suloisena lapsitähtenä.

– Olen valmis aloittamaan taas työt. Ihmisillä tulee aina olemaan minusta kuva viisivuotiaana lapsinäyttelijänä. Haluan muuttaa sen kuvan, Lipnicki kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Lipnicki vetäytyi taannoin pitkäksi aikaa julkisuudesta, sillä tähti jatkoi opintojaan kotikaupungissaan. Hän valmistui lukiosta lapsuudenystäviensä kanssa ja vietti normaalin teini-iän. Lipnicki on kuitenkin myöntänyt koulukavereiden kiusanneen häntä kuuluisuutensa takia.

Jonathan Lipnicki näytteli vuonna 1996 Jerry Maguire -elokuvassa Oscar-palkitun Renee Zellwegerin poikaa. Sittemmin entinen lapsitähti esiintyi muun muuassa Dawson’s Creek -televisiosarjassa ja Meego-komediasarjassa. Vuonna 1999 hänet kiinnitettiin Stuar Little -perhe-elokuvan tähdeksi ja Lipnicki esiintyi myös elokuvasta tehdyissä jatko-osissa. Nuori tähti on myös tehnyt töitä hyväntekeväisyyden parissa.