Jope Ruonansuu teki valelääkäreistä kappaleen – kuuntele

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissa medioissa puidaan parhaillaan jo toistamiseen valelääkäreiden paljastumista ja tapahtumien enetemistä. Nyt kohu näkyy jo myös viihdealalla, jossa nopeista liikkeistään tunnettu laulaja-koomikko Jope Ruonansuu on julkaissut aiheesta kertovan kappaleen.

Luvaton lääkäri -niminen kappale löytyy Jope Ruonansuun Naimakauppa-albumilta.

47-vuotias Jopa Ruonansuu julkaisi ensimmäisen albuminsa Matkiva kulkuri vuonna 1988. Sittemmin hän on levyttänyt aktiivisesti uusia kappaleita, ja hänen albumeistaan peräti yhdeksän on myynyt kultalevyyn oikeuttavat määrät ja kaksi platinaa. Musiikkia tunnetuimpi Ruonansuu on kuitenkin monista televisiosarjoistaan, joista suosituimpiin lukeutui Jopet Show. Tä.