Justin Bieber ei ole pikkulapsen isä – kohufani luopui syytteistä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber pakeni äskettäin valtavaksi paisunutta seksiskandaaliaan Eurooppaan. Poplaulajan väitettiin harrastaneen seksiä 20-vuotiaan faninsa kanssa ja olevan tämän nelikuukautisen poikavauvan isä.

Justin Bieber on kertonut julkisuudessa Mariah Yeater -nimisen faninsa syytteiden olevan tuulesta temmattuja. Teinitähden lakitiimi onkin tehnyt kaikkensa, jotta törkeät ja tekaistut väitteet saataisiin kumottua. Äskettäin kanadalaistähden kerrottiin menevän isyystestiin puhdistaakseen maineensa.

Nyt TMZ-sivusto uutisoi, että Mariah Yeater on kaikessa hiljaisuudessa luopunut syytteistä. Naisen uskotaan vetäytyneen oikeustoimista, koska Bieberin lakitiimi uhkasi haastaa fanin oikeuteen. Myös Yeaterin asianajajat Lance Rogers ja Matt Pare ovat eronneet tehtävistään.

Popparin faniksi osoittautunut yksinhuoltajaäiti on antanut julkisuuteen jo useita haastatteluita. Nainen on myös paljastanut värikkäitä yksityiskohtia parin väitetystä seksisessiosta. Bieber taas on kertonut, ettei halua ikinä nähdä kohufaniaan. Teinitähden mielestä tapaaminen nimittäin olisi “ajanhukkaa”.

Poikavauvan äidin mukaan he harrastivat seksiä tähden konsertin takahuoneessa Los Angelesin Staples-areenalla. Kohufani kertoi, ettei Bieber halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia. Mariah Yeater väitti aiemmin entistä poikaystäväänsä lapsensa isäksi.