Kristen Stewart yllättävän kuumassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva nähdään pian valkokankailla Suomessa. Elokuvan naistähti Kristen Stewart tähdittää pian myös Snow White -elokuvaa, joten Twilightin jälkeinen ura näyttää hyvältä. Näyttelijätär on myös ehtinyt poseerata mallikuvauksissa ja punaisella matolla.

Nyt uusimman Twilight-elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa saatiin ihailla Hollywoodin tähtisatoa. Lukuisat eturivin julkkikset nimittäin poseerasivat parhaimmat päällään kameroille punaisella matolla. Yksi illan kuvatuimmista oli elokuvan päätähti Kristen Stewart. Kaunottaren iltaunelman pitkä halkio nimittäin paljasti tähden hoikat jalat, joita sietääkin esitellä.

Snow White -elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 1. heinäkuuta 2012. Rupert Sandersin ohjaamassa elokuvassa nähdään myös muita supertähtiä kuten Charlize Theron ja Chris Hemsworth. Viime kuussa Kristen Stewart loukkaantui kyseisen elokuvan kuvauksissa. Hän on kertonut tekevänsä elokuvassa paljon taistelukohtauksia.